Kultúra

Kto je VZOR pre Dominiku Kavaschovú? Nečakajte žiadnu influencerku, ide o dievča z nanukárne!

Známa východniarka prezradila, kto je jej vzor. Pre toto Dominika Kavaschová obdivuje dievča z nanukárne.

Ilustračný obrázok k článku Kto je VZOR pre Dominiku Kavaschovú? Nečakajte žiadnu influencerku, ide o dievča z nanukárne!
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Košičanka Dominika Kavaschová sa podelila na sociálnej sieti s fanúšikmi o to, koho považuje za svoj vzor. Na jej emotívny príspevok upozornil portál Báječná žena.

„Ja a Maia (jej dcérka, pozn. red.) chodievame každý deň po škôlke na nanuk do jednej nanukárničky. Robí tam dievča, ktoré aj keď pôsobí možno nenápadne a všedne na pohľad, v skutočnosti ju považujem za výnimočnú bytosť a môj vzor. Od vidím do nevidím to dievča stojí za pultom a tým najprítomnejším a najláskavejším spôsobom s radosťou a láskou rozdáva nanuky. Každého zákazníka si váži a komunikuje s takou trpezlivosťou a nadšením, že som to ešte nikdy nevidela,“ uviedla Dominika.

Podľa slov herečky, keď sa tejto mladej ženy dieťatko opýta, aký je ktorý nanuk, odpovedá s takým nadšením, akoby hovorila rozprávku. „Akoby to už v ten deň nepovedala hádam stokrát,“ poznamenala Dominika.

Doplnila, že málokto vie, kto to je a ako sa volá, no ona obdivuje jej citlivú dušu. „Precíznu a príjemnú za každých okolností, aj keď jej už popri vlasoch tečú kvapky potu. Stále úsmev na tvári. Možno si to päťsto zákazníkov nevšíma, aká je vzácna. Ale ja áno. A inšpiruje ma byť lepším človekom a aj svoju prácu robiť takto, naplno,“ prezradila Košičanka.

Foto: archív

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM